Stort utvalg av dameklokker og herreklokker i vår på butikk på AMFI i Moss.

Daniel Wellington

Vi er på jakt etter det perfekte, noe som starter – og fortsetter – med detaljene. Det er disse diskret kvalitetene som gjør Daniel Wellington til en unik klokke du kommer til å bruke i mange år fremover. Vi fokuserer på noen få utvalgte klokker – med en design som har blitt finjustert gjentatte ganger.

Orlo

Orlo vil sørge for at den tradisjonen for å bære en klokke fortsetter, gjennom introduksjonen av en ny generasjon av forbrukerne til verden av klokker. Deres visjon er å utfordre etableringen ved å fylle inn innovasjon og entreprenørskap i sitt merke. Deres mål er å utfordre normer og tilby en meningsfull produkt til den nye generasjonen av armbåndsur-elskere.

GANT

GANT herreklokker tilbyr et utvalg av elegante modeller for enhver anledning. Klokken er allsidig med europeiske raffinement og klassiske runde funksjoner, tre interne mønster med et moderne design og samtidig tro mot den amerikanske arv, har GANT materialer av høy kvalitet og rike farger – en dekoratørs stil, noe som gjør deg uformell, men likevel elegant. Alle klokker leveres med 2 års internasjonal garanti.

Våre merker

daniel wellington logo
gant logo
GANT klokker
georg jensen vivianna
orlo bowen klokke