Stort utvalg av dåpsgaver i vår på butikk på AMFI i Moss.

I vår rikholdige dåpsavdeling kan vi tilby det meste innenfor dåpssegmentet.
Vi har full kapasitet til å kunne gravere dåpsgavene på kort tid, slik at det blir et minne hele livet og for flere generasjoner.

Eik Sølv-Plett AS

For Eik Sølv-Plett AS er en av svært få gullsmed-produsenter igjen i Norge, som i tillegg til å designe produktene selv, også har nesten all produksjon i eget hus. Slikt blir det god kontroll på kvaliteten, kjærlighet til detaljene, og trygghet om at forbrukerene får trygge produkter. Vi tar tester og stikkprøver av våre varer for analyse, slik at vi kan være 100 % sikre på at for eksempel porselenet vårt ikke inneholder giftstoffer. Godt egnede dåpsgaver.

Pia og Per

Det er noe spesielt med det som varer evig, som ikke kastes eller glemmes etter noen uker. Men som bringes videre gjennom livet. Et minne fra en stor anledning som du selv kanskje var for liten til å huske. Det gir oss inspirasjon når noen sier: -Et sånt smykke fikk jeg også til dåpen min. Det gjøres oss stolte at smykket fremdeles ligger godt bevart i mor sitt smykkeskrin. Kanskje tas det frem innimellom, for å vekke gode minner fra en barndom som ikke er glemt. Kanskje ble det gitt i gave fra en som ikke lenger lever.

Th. Marthinsen

Th. Marthinsen AS sølvvarefabrikk har gjennom lang tid vært kjent for tradisjon og kvalitet. Men de er også nysgjerrige og opptatt av moderne design og nye produksjonsmetoder. Med et våkent øye til den tekniske utvikling, og sammen med en stabil og god arbeidsstokk, fremstilles varene fremdeles på en håndverksmessig, men samtidig på en så rasjonell måte som mulig. Produksjonen består av bestikkvarer og korpusvarer i sølv og plett, med spisebestikk som spesialitet. Her finner du gode ideer til dåpsgave.

Våre merker

eik barn logo
pia og per logo
th marthinsen logo
baby sover
o du som metter Eik Barn
bebyføtter
th marthinsen barnebestikk